top of page

Oh, you thought i only illustrated news events and political stuff? That's cute.

Personlige portretter - en unik gave!

Perfekt som bryllupsgave, til konfirmasjon, bursdag, julegave,

eller om man bare ønsker et eget spesielt bilde på veggen.

Hvordan fungerer det?

Send en forespørsel i god tid, da det er venteliste på portretter. Gjerne 5 - 6 uker i forveien.
Har du en idé eller tanke om hva du ønsker av uttrykk (humoristisk/seriøst) detaljer som hadde vært gøy å få med/ fargeønsker o.l. så skriv gjerne litt om det sammen med bilder av personene du ønsker å få illustrert.

Her trenger jeg tydelige nærbilder av ansiktene og gjerne et i hel positur også så jeg får et inntrykk av ca. kroppsfasong og høydeforskjeller. Jeg kommer gjerne med innspill om du er usikker! Jeg lager et forslag på oppsett ut ifra dine ønsker og vi holder kontakten underveis. Priser og betaling
Prisene inkluderer frakt og 1 stk print av portrett i valgfri størrelse opp til max 70x100 cm. (De vanligste størrelsene er A3 og 50x70. Eventuelt 2 stk A4 print.)
Du får også med 5 postkort av portrettet. Ønsker du å få laget julekort, til/ fra lapper eller vin etiketter i samme slengen så er det fullt mulig!
Betaling gjøres via Vipps krav eller faktura på mail.Medietyper
Alt fra A3 og nedover blir trykket på 350g. papir og sendes flatpakket. 50x70 cm og oppover blir trykket på 250 g. papir og sendes i rør. Ramme medfølger ikke.

Portrettet kan også printes ut på lerret, da blir prisen noe høyere. Lerretet kan monteres på blindramme men må da hentes i butikk. 

Montering på 5 mm kapa plate (skumplate) er også en mulighet, da trenger man ingen ramme. Dette må også hentes i butikk.

coung 2.png

1 person - fra 3000,-

3 personer - fra 4000,-

5 personer - fra 5200,-

2 personer - fra 3500,-

4 personer - fra 4500,-

6 personer - fra 6200,-

7 personer - fra 7000,-

8 personer - fra 8200,-

9 personer - fra 9200,-

bottom of page